Galeria

La real realitat, on i quan.


 

Em pregunte el perquè d’interpretar coses distintes sobre fets únics. Senzill, no?

Passen avions sobre els nostres caps per rutes no comercials i la veritat, realitat oficial del fet, s’interpreta d’una manera acceptada pel món científic; diuen que dels seus motors es condensa aigua i deixen el rastre en el cel formant un xorro blanquinós llarguíssim. En eixos avions no tenim constància que duguen passatgers….però, d’avions en són. Aquestos avions, cosa curiosa, es creuen formant els xorros de “vapor” veritables terenyines blanquinoses sota el cel blau; una obra d’art. Van i venen dibuixant sota el blau.

 

Els avions que segueixen les rutes comercials no formen els llarguíssims xorros blanquinosos en el cel, van d’una ciutat a un altra més o menys cobrint les distàncies en línies rectes i no deixen cap rastre. Si deixen el rastre del vapor és bastant curtet i efímer en el temps. També van i venen pels cels, però seguint les rutes comercials predestinades.

 

Quan Alemanya deportava als jueus en trens comercials als camps de concentració d’Europa tampoc s’imaginava ningú que aquestes persones anaven a un destí planificat. Ningú veia res no normal. Sembla que inclós els habitants de pobles molt propers als camps s’adonaven del que allí estava passant. Quan eixia fum de les xemeneies dels camps extermini, ningú veia o s’adonava de res. La veritat oficial era la que era i ningú es preguntava res… Fins que Alemanya no es va rendir, la realitat, veritat no va canviar… d’una monstruositat se’n va parlar, l’holocaust, però després.

Mira que si la veritat, realitat dels avions, formant terenyines en el cel, és també un pla invisible per als ulls de la ciència i la intel·ligència oficial.

Ara que m’ho rumie… l’holocaust, és veritat  real, o no?

Resultat d'imatges de fotos chemtrailsResultat d'imatges de fotos de camps de concentració nazis

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s