Galeria

De necessitats i reflexions


 

Hi ha un abans i un després, atenent a l’ experiència democràtica grega, i pensant en les eleccions del 20 de desembre a Espanya.

Un país, Grècia, amb grans dificultats econòmiques per al ciutadà de a peu, busca una eixida digna per a la seua ciutadania. La cosa va anar molt malament per als que no tenen dret a res. Des de fora de Grècia i a pesar de la voluntat del poble, les mides econòmiques que es van adoptar, són les que van manar el gran capital internacional. Pots votar, en esta “democràcia europea” allò que estimes oportú, però sols s’aplicaran les mides econòmiques que emanen del capital internacional. Així és la broma europea de l’anomenada Comunitat Europea.

Nosaltres, els anomenats espanyols, elegirem el 20-D al Parlament espanyol que sol podrà legislar allò que des de fora d’ Espanya ens permetesquen: igual que el cas grec.

És tracta d’una il·lusió votar a qualsevol partit polític, una il·lusió dic, ja que a l’hora de la veritat el FMI,Brussel·les i no sé qui més, ens dictaran totes les lleis que ens imposaran.

Votes o no votes el 20-D, les mesures ja estan en un caixò clarament redactades…. l´única sorpresa serà la firma en el Butlletí Oficial de l’Estat.

A petita escala, en assumptes urgents, has de saber que passaràs pel “quiròfan dels polítics” amb anestèsia o sense. Tal vegada amb cures pal·liatives o sense. Això diferenciarà als que signaran les lleis a partir del 20D. És l’única raó que veig… per anar a votar.

“Todo está atado y bien atado”, no sé d’on m’he tret la cita…

policia registra xiquets

Anuncis

4 thoughts on “De necessitats i reflexions

  1. Molt be Gaspar
    Espero Gaspar que te acuerdes de mí tu alumno jajhar, ya lo se hace cuanto tiempo que no nos vemos ho hablamos.
    No tuve tiempo lo siento ahora desde un año y cinco meses estoy en Alemania e aprendido el alemán y me va pero que muy bien estoy estudia y s la vez trabajando

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.