Ajuntaments, multes i poc seny.


És preocupant que en els pressupostos anuals dels Ajuntaments figuren com a entrades les multes que, es suposen, es produiran en un any.

És evident que eixes entrades  no són verificables a priori. Però és cert que seran” entrades” segures per a finançar festes, events i dietes per a assessors i amics de l’equip del govern de torn.

En una administració opaca econòmicament en les despeses alegres, es necessiten, en aquestos temps de recessió econòmica, ingressos segurs.

Per aquesta qüestió, es necessiten ciutadans solvents per a sufragar les alegries econòmiques dels Consistoris alegres en finançar festes, events i dietes per a assessors municipals.

En aquest context deficitari econòmicament, els Consistoris en mans dels equips polítics, es valen de les multes , de tot tipus, per a recaudar, i si el ciutadà és solvent molt millor.

Aquestes Corporacions es valen del seu poder, jurídic i tècnic, davant del ciutadà sense ajut jurídic ni tècnic. L’assumpte fa recordar el concepte d’abús de poder, ja que s’exerceix sobre la ciutadania i no sobre les corporacions.

Democràcies molt llunyanes de la ciutadania, ara i adés, és cert. Ara i adés,famílies i amics i coneguts s’han beneficiat del poder local. La resta, pateix les conseqüències.

La justícia  és cara, però és l’única esperança des de la pau.

No sempre s’ha abusat del dèbil en les societats patriarcals i tribals. Sempre ha hagut algú amb seny i saviesa. Ara en necessitem.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s