Contingents i insurgents


A Afganistan, segons La Vanguardia, les nostres tropes militars, que ocupen una  regió, són anomenades com a “contingent”. Els nostres soldats de la guerra, paraula no citada en l’article, assessoren a l’exèrcit afganés lleial  als EE.UU., visió no expressada, tampoc en l’article.

Les coses no semblen el què són per a alguns. Com a mínim dues mirades al món –ara afganés—  la mirada oficial i la mirada crítica. La primera la correcta i la segona discutible.

Misèries  personals per a moltíssimes persones d’aquest país –econòmiques i socials—  però jugant a la guerra amb diners públics en llocs exòtics.

En missió de pau i amb un fusell a l’esquena, no quadra. En missió de pau a tirs ara.

El dia que hi haja una guerra com serà?

La veritat oficial justifica la nostra presència llunyana. Una vegada més es manifesta la dualitat de l’home  –l’Estat—  l’altruisme i l’egoisme en el mateix cos, on les circumstàncies determinen l’acció. I les circumstàncies responen a interessos de les parts.

En el món de l’art, Bizet en Carmen en parla de l’única manera que ho poden entendre els esperits… Cal ser en un altre estat emocional.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s