Manuel Castells, una entrevista.


Si vols comprendre el què està passant ara, al nostre país i en el món occidental, hauràs d’estar molt atent a les paraules de Manuel Castells, un home d’Hellín conegut arreu del món científic. Estimat i volgut per la ciència de les humanitats. Clar i senzill en la seua anàlisi de la realitat de les persones i dels païssos.

Manuel Castells, si vols, t’obri les portes del saber elegant.

 

Anuncis

2 thoughts on “Manuel Castells, una entrevista.

 1. Estic amb en Castells en què no hi ha una alternativa que a la majoria de la gent que vota els hi sembli consistent. Crec (espero) que els votants estiguin també desencantats amb els seus polítics.

  Sort tenen els polítics de que la gent no surt al carrer en massa. Amb un 24% d’atur, els impostos pujant i sense gravar les operacions especulatives, el que es demostra és que tenim una paciència quasi infinita, i aquesta és la gran sort dels polítics.

  Malgrat tots els controls governamentals, les xarxes socials són una bon canal de participació ciutadana, però fins ara també s’ha demostrat que les mobilitzacions via xarxes socials tenen el ressò que tenen, però estan lluny de poder cridar a la revolució.

  Hi ha indignació, hi ha impotència, però crec que encara hi ha esperança i mentre n’hi hagi, la societat no farà cap altre pas endavant, tret dels que ja ho han perdut tot o estan en perill de perdre-ho.

  • Moltes gràcies Tomàs.
   En Manuel Castells té el cap molt ben moblat. Els ciutadans necessitem d’aquestes persones altruistes, que intenten despertar-nos, del malson establert pels mitjans i de l’estatus quo.
   Una abraçada.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s