Desmantellar la Generalitat


D’indignacions
Hi ha dies que un està més o menys indignat. Hui ho estic en estat màxim: La Generalitat Valenciana està quedant-se el percentatge que retén als seus funcionaris i no l’ ingressa en la hisenda pública .
La Generalitat Valenciana ha retallat als funcionaris d’Educació el 50% del complement retributiu per formació i perfeccionament, un complement que es va crear per equiparar la categoria dels funcionaris d’Educació, amb categories equivalents d’altres funcionaris de les Administracions Públiques, amb idèntiques titulacions.
Bé. La hisenda valenciana ha quebrat: el model social i productiu ha resultat –des de l’explosió de la bambolla immobiliària— ser una broma de mal gust. Tot “anava bé” mentre les qualificacions i requalificacions del nostre patrimoni paisatgístic es convertia en camps de golf i immenses urbanitzacions. L’esclat de la banca provocà l’esclat immobiliari, o al revés.
De ser rics, ignorants i mafiosos hem passat ha ser pobres, ignorants i mafiosos.
El poder continua en mans de les mateixes famílies des de fa més de vint anys. La corrupció dels darrers vint anys va acabar ahir. Hui no hi ha res per a repartir. La maquinària de la corrupció al no ser engreixada, patina i fa un soroll insuportable a la oïda. Sense comissions, sota màniga, l’economia està aturada i rovellada.
El model Lerma, Zaplana i Camps ens ha portat a la glòria. Un únic projecte per a la desolació.
Propose desmantellar la Generalitat Valenciana: transferir els seus funcionaris a l’Administració Central. Evitarem duplicar comissions i altres robatoris. Amb una vegada és suficient. Hui és fàcil, un simple programa informàtic ho permet instantàniament. Almenys cotitzarem a la Seguretat Social i ens estalviarem una caterva d’assessors indocumentats.
Bona vesprada.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s