Gadafi al capot.


Acabe de veure unes imatges de Gadafi, encara viu, en un vídeo. El portaven a espentons gent armada. L’han pujat al capot d’un vehicle, era viu. En altre vídeo ja era mort o quasi, era al terra i sense roba.  Una massa de gent armada  l’arrossegava. Són imatges obscenes.

El Gadafi , dictador  i terrorista a estones, hui l’han mort les mans de la massa, que crida i pega tirs.

Volen instaurar una democràcia a Líbia. Com si la democràcia fora un cadafal!  Nosaltres, a Europa, vivim la democràcia que ens dicta el poder financer. Les grans institucions, les que manen i ordenen, no són al nostre abast. Estan per dalt de la nostra vista. Manen ací i manaran allí.

No m’agraden els abusos. No m’agrada la gent escandalosa. No m’agrada la gent que mata.

Cada dia m’agrada menys la gent que va al futbol, que compra loteria, que va a les corregudes de bous… els que comprenen que cal matar, si això beneficia a una majoria. Esta gent és la que permet que res no canvie, que seguisca el frau i la mentida.

El mitjans que utilitzem i practiquem cada dia no poden justificar un bé que no hem sabut practicar.

Els dictadors ho són perquè són etiquetats per  voluntats comercials.

Per què no declarem dictador a una Àngela Merkel, un Obama o el cap del FMI? Per què?

Segurament perquè són els nostres amos, de les consciències i de la nostra seguretat. Gadafi estava fora de l’òrbita submisa i porigosa.

El terror el tenim en casa a l’encedre l’aparell de la televisió o la ràdio: ens guien en la comprensió dels fets. Ha mort un home hui, la consciència no.

Quan Gadafi era estimat i per qui.

La firma de l’OTAN a Sirte.

Anuncis

3 thoughts on “Gadafi al capot.

  1. Si, també he vist el vídeo i algunes fotos. Tota mena de premsa s’ha afanyat a posar-ho en primera plana i a qualsevol hora d’emissió.

    Per segons quines coses no hi ha pudor. Algunes d’aquestes cadenes no ensenyarà un mugró, però si reprodueix un vídeo que posa els pels de punta.

    Tampoc soc jo massa d’aquesta mena d’aldarulls, però un cop en mans dels que el varen agafar, tenia difícil seguir amb vida.

    Nosaltres, com dius, vivíem en una democràcia intervinguda, en aquest cas pel capital.

  2. Gaspar volia fer-te una pregunta però no per publicar. Com puc mirar al meu Bloc les visites?? O posar-les en la pàgina principal perquè el vegin?? És que no es i estat mirant i no em a sortit. Una salutació Gaspar. Ens veiem.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s