La CAM i el Banc d’Espanya.


Resulta indignant –vaja parauleta—que mentre el Governador del Banc d’Espanya es dedicava a “aconsellar” al Govern d’Espanya en matèria de legislació laboral, llegeix,  acomiadament  sense traves dels treballadors per part dels empresaris, es feia el sord i el cec, amb  la CAM (Caixa d’Estalvis del Mediterrani). Mentre opinava en matèria laboral per eixir de la crisi, sembla que es despreocupà de la seua responsabilitat: el control, en aquest cas, de la CAM. Connivència o incapacitat o, tal vegada ineptitud?

El cas de la CAM el tinc molt pròxim: jo i tots els meu conciutadans hem passat per alguna sucursal massa vegades de les nostres vides. Una Institució que dedica i dedicava molts recursos a l’Obra Social ara perilla la seua existència. Les notícies de premsa són escandaloses.

Els què representaven i dirigien la CAM S’han dedicat a lucrar-se  a costa d’ella.

La història és llarga, no comença hui: Zaplana, Camps i tota la clac que era i és, encara passeja, pels carrers amb trage i corbata i amb molt orgull i estimació del poble.

No oblide allò de la necesidad de regular el mercado laboral flexibilizado la contratación en boca dels empresaris mentre desmantelaven una Institució que ells havien de salvaguardar. Hipocresia? Maldat? Quintacolumnistes…? Tot en orris.

Segueix tu si vols.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s