Indignada i indignat pels abusos.


Carta oberta a Iberdrola i al PSOE
Senyors,
Acabe de llegir una notificació a una client (amb pensió de viudetat) de huitant-huit anys (viu sola), que té contractat amb la companyia de subministrament d’electricitat Iberdrola, una potència 2,2 Kw.
En la carta-notificació se l’assabenta que ha d’instal•lar un mecanisme de limitació de potència en el seu domicili. Iberdrola li dóna dues solucions: que ho faça pel seu compte o que es pose en contacte amb Iberdrola per a què ho faça la companyia d’electricitat. Amb qualsevol dels dos casos haurà de notificar-ho a un telèfon amb prefix 902.
De no fer-ho, li aplicaran en el rebut de cobrament mensual una potència de 10Kw –que li ho permet, no sé quin apartat, d’una Llei en vigor.

Si algú encara dubta, en mans de qui està el poder en este país, no hauria de sorprendre’s del naixement de moviments de protesta per qüestions molt més abusives.
Aquest escrit, pot resultar insignificant, en la magnitud de la tragèdia que ens envolta, però és un botonet de mostra del maltracte i arrogància dels què han permés aquest estat de coses.
El dia 19 de juliol aquesta senyora serà una nova joveneta indignada per als cecs, mansos i resignats.

Anuncis

One thought on “Indignada i indignat pels abusos.

  1. Si, hi ha hagut i hi ha abusos de les grans empreses. De fet, l’usuari “normal”, no ha notat massa el final dels Monopolis. Tots segueix més o menys igual.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s