Indignats a les places del món


Cada dia augmenta la solidaritat amb el moviment dels Indignats. Ciutadans de totes les ideologies i parers es posen del costat del què és evident: el sistema actual que regeix la democràcia, no representa a la ciutadania en general ni els seus interessos.

Els mitjans de comunicació de masses comencen a fer-se ressò del moviment als carrers.

Una organització sense jerarquies sembla desconcertant en les nostres ments. Cal modificar el pensament: està creant-se un nou poder que té consciència i sap organitzar-se.

Per primera vegada en estos últims cinquanta anys la societat comença a organitzar-se des de baix, des del nivell personal. Cosa inasumible des de les ments arcaiques.

La trama creada   –pels polítics—  des de la Constitució Espanyola és inservible a data de hui. Els mateixos partits polítics no practiquen la democràcia interna. Uns pocs  dirigents tenen les rendes dels partits.

Ara per ara, la spanishrevolution  sols es planteja una democràcia autèntica, que es puga comprovar ja. I sempre dins de l’ actual sistema de valors capitalistes. Es tracta d’una revolució que no té manual, no té models històrics. Per no tenir no té ni rostre.

Els incrèduls i pessimistes no tenen cabuda en el necessari canvi.

Els detalls concrets estan debatent-se en les assemblees arreu del país. Tot és posa en discussió. És la nova democràcia. Qui pot negar-li la seua legitimitat?


http://www.tv3.cat/ria/players/3ac/evp/Main.swf

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s