Segona època…


Hauria de fer una reflexió del que ha estat per a mi la possibilitat d’escriure’m en aquestos últims anys. Sóc el primer lector del blog: on blog a l’abast del vent i del temps.
És una llàstima que el tipus de lletra que utilitze no es puga disfrutar en cada entrada. No sé com fer-ho amb la tipografia: per a mi, molt més que bellesa formal.
La llibertat que he disfrutat estos anys, accedint a la cultura i al pensament, lliurement, comença a evaporar-se sutilment:Llei Sinde i altres martingales estan en marxa. Amb l’excusa de la por de l’anomenat terrorista (tu i jo podem ser-ho en qualsevol moment) ens apliquen mesures de control d’altres temps històrics.
El món al carrer no ha estat mai tant controlat com ara. La finestra a la llibertat al coneixement que ha representat Internet potser es barre. Cal denunciar l’abús que comet l’autoritat de torn per qualsevol acte inofensiu i noble que duga a la pràctica un ciutadà crític, despert i no domesticat.
Evidentment no tots som iguals. Fem un ús de la llibertat des de la consciència personal i responsable. Cal dir no, a l’abús del poder en els àmbits que intenten retallar: la llibertat de paraula i el coneixement compartit.
Les lleis estan elaborades per la ciutadania, i ella, no pot elaborar-ne per a què vagen en contra de la seua dignitat i la seua llibertat. Per tant, què està passant?

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s