Estafa ( en secret )


Per a comprendre el bon comportament econòmic de les caixes d’estalvi he llegit un excel·lent article.

Unes caixes d’estalvi que eren un exemple  del  bon funcionament del sistema financer espanyol, han tingut, de pressa i corrent, que ser  obligades a unir-se mitjançant uns mecanismes (artilugis) administratius, creats ad-hoc, per a la supervivència d’aquestos establiments financers.

Com pot ser que un model financer exemplar , per al món, de la nit al matí, es transforme en una altra cosa? Quina necessitat s’amaga?  Que l’estat de les coses que ens afecten, es tracta sols entre il·luminats? No serà que ens tracten com a discapacitats ? Com pot ser que els responsables de l’èxit de les caixes seguisquen com a responsables del nou nounat financer? Tan bé ho han fet per a què els confirmen en el patronatge de la nova nau econòmicafinancera? Com pot ser que els fiscals anticorrupció no intervenixen? Què passa aquí?  Por? A què?  A la veritat econòmica?  La Justícia on és?

Hem de donar les gràcies als responsables de l’èxit  econòmic de les Caixes? De quin èxit parlem? No serà tot una estafa?

Les contestacions a les preguntes ací.

Anuncis

One thought on “Estafa ( en secret )

  1. Jo també hi he pensat en això. El que més m’ha fet pensar és que des de la immensa majoria de Caixes no s’han sentit grans queixes, ni tampoc grans explicacions. Això em fa pensar en que hi ha hagut maquillatge de números i que després de la fallida de les immobiliàries poca cosa tenen a dir atès que el desastre ha estat descomunal.

    Els imagino més preocupats ha estar callats i intentar mantenir els seus sous milionaris, que no pas obrir guerres que avui en dia perdrien.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s