El circ


Mentre al Japó pateixen una catàstrofe humana deguda a factors naturals i tecnològics, al Magreb la pateixen sols humana, i deguda, a factors exclusivament humans.

 Europa es troba desconcertada mostrant les sues impúdiques vergonyes: és com si l’hagueren pillada masturbant-se en el recompte dels euros volatilitzats. Uns polítics que es mouen com a marionetes de la banca. A Europa sol queda la banca com a institució humana. Tot i tots estem al voltant de l’euro. La mesura de qualsevol projecte humà es fa en euros. Hem confós valor i preu. Confonem massa conceptes. Res té valor si no té un preu monetari. Apanyats estem!

Haurem d’aprendre altra vegada des de zero? És una llàstima.

A Espanya ja no es raona: s’insulta. El circ s’ha instal·lat als Ajuntaments, Diputacions i altres poders en l’administració dels diners de tots.

No sol necessitem llegir poesia, necessitem també callar. A veure si el silenci que provoca un terratrèmol ens obliga a repensar el camí que ens porta al buit.

Anuncis

2 thoughts on “El circ

  1. Hola Gaspar. Estem d’acord.

    Europa sembla no saber qui és, ni tampoc sembla saber quin és el seu paper internacional.

    Una potència amb els peus de fang i amb arteriosclerosi avançada. Patètica i espantada Europa.

  2. Hola Tomàs.
    Gràcies pel comentari. Europa és com una diligència arrastrada per uns cavalls desbocats: les regnes les manen una bàvara i un francés baixet.Els indis que han provocat el desgavell són imaginaris en esta pel·lícula de la conquesta, no de l’oest,sinó dels espectadors del gran circ europeu. Déu vulga que no bolque.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s