L’expoli de les Caixes d’Estalvi.


La classe política, o les titelles, del poder financer. Una nova desarmotització s’implanta a casa nostra. Mentre, la ciutadania continua sumissa i desarmada. Escoltem el professor Juan Torres López:

El futuro de las Cajas de Ahorro / Juan Torres López from ATTAC.TV on Vimeo.

Més clar i senzill impossible.

Anuncis

2 thoughts on “L’expoli de les Caixes d’Estalvi.

  1. Avui mateix llegia els nous préstecs que la majoria de les caixes necessitarien aquest any per tal de complir amb els nous estàndards ordenats pel govern.

    Estic d’acord amb el que es diu en el reportatge respecte de la nacionalització. El que passa és que jo crec que s’hauria d’haver fet fa un any o dos abans.

    • Hola Tomàs.
      Ahir, el nostre sistema financer era un exemple a Europa, hui,és insostenible.Ahir no hi havia bombolla immobiliària, hui és evident que ha esclatat. Ahir, el sistema de pensions era tranquilitzador hui ens amenacen amb una fallida… ahir… estan buralant-se de la ciutadania. ¿Som tant lluny de Tuníssia o Egipte? Formalment sí. Però compartim el descontent.Sols es prenen decisions quan estem a punt de caure del precipici que ningú ha volgut veure.Hem viscut en un conte de fades a base de prèstecs. En aquests moments la soberania està segrestada per organismes internacionals, sense cara ni ulls:per monstres financers, que mai tenen suficient. Hi ha dies que tot em sembla desolador. Ho sent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s