Estem malalts?


Estic pegant-li voltes a un tema sanitari i social. Jo no sóc metge, no tinc cap autoritat sobre el tema del sistema inmunològic del ser humà. Però veges per a on m’he tropessat amb el Dr. Roberto Giraldo que exposa les seues idees mèdiques sobre la SIDA i el sistema inmunològic del ser humà.

el Dr. Roberto Giraldo exposa que mai el ser humà havia estat expost a tants agents tòxics o estressants del sistema immune. Classifica en cinc grups els agents tòxics que perturben i estressen el sistema immune.

Segons ell, el ser humà viu en un món esquizofrènic, de bojos. On mengem el que no hem de menjar; on vivim en espais coberts d’ones electromagnètiques; on consumim productes d’origen químic cada moment de la nostra vida; on som posats en contacte amb elements biològics tòxics massa sovint, i per fi, no vivim amb la felicitat necessària,  el nostre pensament és negatiu i tot ho deixem per a un futur que mai no arriba, d’ací la societat trista i frustrada de cada dia. Aquesta combinació afectarà , segons el doctor , el nostre sistema immonològic deixant-lo sense la seua funció bàsica: protegir-nos.

El tema concret de la SIDA vol deixe per a què el rumieu vosaltres. Però els grups dels  cinc agents tòxics que ens fan dèbils són per a pren-s’ho al peu de la lletra. Què mengem? Què respirem? Què bevem? On vivim i com? Som feliços?

Anuncis

One thought on “Estem malalts?

 1. He llegit amb molt d’interès el teu post. He vist també el vídeo.

  No coneixia el grup de Dissidents del VIH. No en tenia notícies prèvies. Tot això fa una mica de por. És massa seriós com per no pensar-hi.

  Estic d’acord amb la majoria de coses que exposes.

  Crec que tot plegat és una esquizofrènia i anem accelerats, moltes vegades perseguint somnis socials. Cercant coses que no calen, que no són essencials ni importants.

  No hi crec massa en les conspiracions, però darrerament he parlat amb persones que m’han explicat que segueixen les esteles que deixen aquests avions que sobrevolen les ciutats (de fet hi ha blogs i grups de seguiment) i dels quals diuen que ens ruixen amb diversos components amb els quals experimenten. Tenim els exemples de la Grip aviar i de la Grip A, el que es diu de les Farmacèutiques i demés.

  També és veritat que no sempre tenim plena informació sobre el que mengem, ni les ones electromagnètiques que, invisibles, ens envolten, ni moltes altres coses.
  De tal manera que estic mirant de posar-m’hi en el tema d’informar-me millor sobre el que menjo, de prendrem les coses amb més calma, i de donar més importància a l’oci.

  Bon post. Molt interessant.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s