Al Sr. Alcalde de la Vila Joiosa.


Sóc un veí de La Vila Joiosa que li agrada desplaçar-se en bicicleta per la Vila. Fins l’any passat era un plaer desplaçar-me per l’antiga carretera nacional, entre el centre de la Vila a la Cala de Finestrat. Ara és quasi impossible: et jugues la vida en el trajecte. Les obres que es duen a terme a la vora de l’antiga carretera nacional, entre la costera Pastor i la cala de Finestrat fan impossible circular, amb seguretat, a qualsevol ciclista.

Li demanaria que vosté o algú reponsable d’eixe Consistori, puge a una bicicleta i experimente, pedalejant, el recorregut que acabe de citar del terme de la Vila . És de la vostra responsabilitat, el manteniment i la conservació, amb la deguda seguretat, per a vianants i ciclistes, d’una via de comunicació transferida al poble de la Vila. Celebrar un dia a l’any el dia de la bicicleta no és mala cosa. És un símbol o una alternativa a una altra manera de viure. Les ciutats avançades utilitzen eixe mitjà de transport cada dia.

La ruta que li acabe de descriure, ha d’estar,en les zones on els obrers ja han acabat, com a mínim, igual que quan la carretera depenia del Ministeri de Foment. Eixe Consistori és responsable de l’estat de l’antiga carretera. La imatge que donem, en aquesta carretera i en aquestos moments, és notablement millorable.

Moltes gràcies.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s