Necessitem vint anys per eixir de la crisi.


´¿Cuánto durará la crisis? “Veinte años si tenemos suerte, o menos de diez si las autoridades actúan con mano firme”, vaticina el editorialista neoliberal  Martin Wolf (Financial Times , Londres, 23 de septiembre de 2008.).´  Aquesta cita l’he treta d’un article del meu arxiu. Me l’he trobat, (¿?) mentre buscava un tema per a demà per als meus alumnes de la classe de Diversificació.

¡Vint anys amb una mica de sort! Fa tres dies las Cortes Españolas van aprovar unes mesures per a què el nostre Estat no se’n vaja a pique.

Hui Jordi Sevilla  a El Mundo, analitza la crisi i les possibles solucions: les mateixes que va proposar Martín Wolf al Financial Times fa quasi dos anys.

Les mesures per aturar la crisi seguixen sense prendre’s. A pesar del què s’acaba d’aprovar a Madrid: retallada als funcionaris i pensionistes Ho paguem, com sempre els pobres i els innocents.

El món de les finances i els especuladors continuen manant-nos. Un neoliberal  –Martin Wolf— que no conec de res, i Jordi Sevilla, coincidixen bàsicament en l’anàlisi de la crisi.

“Vint anys si tenim sort” per a eixir de la crisi, si tenim sort! En portem quasi dos, i continuem davallant  –sense sort.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s