Camps, Zapatero i jo


En ma casa en som nou: la meua esposa, el meu fill, ma mare, els sogres, l’alcalde, el president de la Generalitat, el president del Govern i jo, servidor.

Ma mare, una senyora  molt gran, em parla dels folclòrics andalusos com si foren de la família, com si dinarem amb nosaltres. Vos assegure que no els coneixem de res, però coses de la tele, per a ella són familiars i simpàtics. També ho són, de familiars el príncep i Leticia, tampoc els coneixem, vos ho asssegure.

L’alcalde, que no coneixem de res, ni l’hem votat ni segurament el votarem mai, s’encarrega d’intervenir en la nostra família pujant o inventant-se impostos. No el coneixem de res, dic, però entra a casa nostra intervenint en la nostra economia familiar.

El presidint de la Generalitat, abans  Molt Honorable, desbarra, sembla que ha perdut el seny, si és que n’ha tingut mai. Ara diu que és “ Juan sin miedo” (anava dir “Juan sin nadie”).

El senyor Zapatero ens ha abonegat llevant-nos un cinc ( més o menys) per cent del nostre sou, perquè a ell no li ixen els comptes.

La meua senyora i jo ens hem passat la vida estalviant i no gastant més del què guanyem (única manera d’estalviar que coneixem). No falta dir que som funcionaris d’allò que abans s’anomenava Estat a seques.

Es suposa que un funcionari ho és per mèrits propis( dic és suposa), que no ho és, per la gràcia del polític de torn. Vaja que no és una marioneta de “quita i pon”. Doncs no, no els ho ixen els comptes i el de Madrid avisa que ficarà la mà en la nostra nòmina amb no se quina excusa, com si fora d’ell, la nòmina.  Vaja, com si visquera amb nosaltres i, vos assegure, que no el coneixem de res.

Els sogres no diuen res: miren i callen, bocabadats els tinc. Gràcies a ells, que sí que saben estalviar…podem eixir d’algun entropessó econòmic.

La vida és així, els  que podrien parlar estan callats i els que parlen haurien de callar  i… volatilitzar-se com una bambolla de sabó.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s