El pacto


Acabe de veure el pacto una sèrie de tele 5. La raó per la qual l’he buscada a internet, ha estat perquè una confederació de pares de l’ensenyança s’ha  mostrat contrària a uns nus de les xiquetes de la sèrie. Doncs el nus representen un granet d’arena entre les tones de roca  de l’argument de la minisèrie.

Recomane veure-la: sobre tot, als pares d’adolescents. Els adolescents no necessiten veure-la, ells són “la sèrie real” en la vida de cada dia. El tema, l’embaràs, representa l’anècdota   –o sunami—  per a posar de manifest el nou món que tenim davant de nosaltres. Un llenguatge viu i quotidià entre pares i fills, que reconeixeran no sols els pares, també els professors, es manifesta en cada escena.

Ningú sap vertaderament les raons del canvi climàtic, o millor, ningú vol saber-ho. Les raons de l’embaràs de set adolescents tampoc les intuïxen els pares i el director del col·legi. Com en el tema anterior, ja fem tard. El món es mou i nosaltres sense enterar-nos del canvi.

Els diferents tipus de pares estan pintats amb pinzellades mestres. No estan tots els que són… però es tracta d’un col·legi privat amb ideari. Felicitacions a Colomo i companyia. Mireu-la, es tot frescor, però no vos quedeu en l’anècdota.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s