És la guerra!!


És un poble amb un exèrcit de funcionaris.   –No  diré el seu nom.

Els més vells són hereus del temps del franquisme.  –En  queden pocs.

Els novells són hereus de la democràcia que van administrar els socialistes i un partit autoanomenat popular. La gran majoria dels funcionaris són, ho han estat amics, coneguts o saludats i, també familiars, del partit que en el seu moment de l’ingrés,  manava. Esta ha estat una pata del sosteniment  dels alcaldes que han renovat les alcaldies legislatura darrere de legislatura.

Una altra, de pata, per al sosteniment del poder  han estat les subvencions generoses a grups esportius, festers, colles excursionistes i associacions distintes.

La tercera pata en el sosteniment d’un alcalde, ha estat el món empresarial  –constructores i urbanitzadores principalment— via comissions.

Una quarta pata, que assegurava l’alcaldia per vida, era que la administració regional fora del mateix color que la local.

Doncs bé, en l’Ajuntament els funcionaris  ja no caben físicament, no tenen espais per a seure o moure’s.  Els Consistoris ja no disposen de diner per a subvencionar als seus incondicionals esportistes, collistes, coralistes i associacionistes distints. Als  contractistes i urbanitzadors se’ls busca però no se’ls captura. Per a rematar el malson, l’administració regional està sota sospita policial.

És la guerra!!

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s