Segon tall de llum


 

A l’obrir el tractament de textos per relatar el text que ara llegiràs, no va dubtar en el què anava a detallar: a l’esquerra del full que llitges, Word conservava dos arxius que havia recuperat pel tall del corrent elèctric que s’ acabava de produir –idèntic al d’ahir. Un, autoguardat, de la versió creada a les 19,00 hores del dimecres 29 d’octubre del 2008. És a dir, el que llegia ara mateix, i, tu també ho fas. I l’altre, versió creada l’última vegada que l’usuari va guardar l’arxiu a les 19,11 hores del 29 de novembre de 2003.

Mentre l’ordinador arrancava, després de la interrupció elèctrica,dubtava de trobar un fil de connexió del succés d’ahir i el de hui, que també es van produir a la mateixa hora i per la mateixa circumstància. Dubtava de la coincidència del dia anterior: ara tenia al davant un seguit de coincidències que no volia raonar.

El tall d’ahir va reconduir la lectura a Castaneda. En el de hui hi era amb Castaneda i don Juan.Els dos en un cercle de consciència, en plena nit, contemplant un boja d’on una presència humana –una polilla, segons don Juan– es va convertir en una au que va espantar Castaneda.

L’espant no ha de contagiar-nos. Hui llegia Relatos de poder text que mai havia llegit.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s