La pedra santuari.


 

Feia mesos que els seus dits no formaven paraules per sentir-se de nou lleuger en els vents del món. La realitat en tot aquell immens temps l’havia aclaparat i arronsat pels tobogans que arrapaven la pell.

No hem d’oblidar mai que les circumstàncies, bones o dolentes, són servides pels altres. Cada dia cal recordar on som i on volem anar.

El seu esperit parlava altra vegada des de la pau de la solitud.

Amb la seua gosseta el podeu trobar: no el molesteu els què el coneixeu. Li feu un favor.

Seien al Santuari que domina la mar. Les floretes amb colors vius broden una roca en el cim del mirador. Elles són dues flors més . Una, oberta, que es pregunta per la vida, i per la mort. És joveneta, morena, despreocupada, sincera, bella. L’altra és reservada, pleneta, morena, més joveneta, amb un genoll que ha patit un excés de la seua ama.

La primera em convida, després d’una conversa amable,a seure entre elles dues, en el centre de la pedra santuari: la més joveneta ,tímida s’alça, a pesar del seu genoll maltractat, oferint-me el seu lloc.

No, no és mogues –li diem tant la primera com jo.

S’asseu i encaixem els tres en la roca santuari amb la foscor de la nit agradable amarant-nos. La gosseta no para de visitar-les movent la cua. Elles l’acaronen mentre la gosseta es deixa.

Els parla de la màgia del moment, de la mar, de la nit, d’un Josep Palacios per descobrir, de Manuel Baixauli (també per descobrir), i, ara se n’adona que també els va parlar de Borges i de Freud que també haurà de descobrir……….—S’haurà de descobrir també ell mateix.

Bolcat per les dues jóvens i per la serenor que aportava la nit del Santuari s’hi va trobar: la bellesa l’esperonà estes paraules que són.

Anuncis

One thought on “La pedra santuari.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s