Estupidesa humana


Auxili!!

Acabe d’entrar a vilaweb i em trobe amb una entrada que em porta a com sobreviure als atacs dels taurons. Socors!! L’estupidesa és arreu . Des que un tauró es va posar a l’abast del món dels cretins en el seu medi natural. La falta de respecte i l’arrogància del nou món de babaus amb mala llet es manifesta a la premsa, a la televisió i, a un portal on pensava trobar-me a l’aixopluc de la misèria quotidiana. Doncs no. L’infantilisme egocentrista no té límits.

La societat s’enfonsa i sols veiem un tauró pacífic nedant indiferent a l’estupidesa humana. Estupidesa humana que sol pensa en empresonar i catalogar al món alié, que sol coincidir en els més dèbils en l’escala animal.

A ningú se li ha ocorregut demanar responsabilitats a la gentola amb auto oficial que ens aconsella i ordena el què hem de fer i com ho hem de fer en la nostra vida quotidiana.

Empresonem al pobret tauró que ell té la culpa del Carmel, de les hipoteques, de la violència al carrer i a casa. Els del cotxe oficial amb xòfer estan molt preocupats per la nostra seguretat.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s